Επιλέξτε Μία από τις

Ολοκληρωμένες λύσεις
Για επιχειρήσεις

  Αμφίδρομη επικοινωνία

  Η επιχείρηση με την έναρξη χρήσης της εφαρμογής λαμβάνει On line όλα τα δεδομένα συναλλασσομένων και λοιπών λογαριασμών από τις εφαρμογές (Extra - Hyper) που τηρεί ο λογιστής στο γραφείο του.

  Εμπορικό

  Τιμολόγια on the go! Εκδώστε τα τιμολόγια σας ανά πάσα στιγμή. Πραγματοποιείστε την αποστολή τους από όποιο σημείο και αν βρίσκεστε, αξιοποιώντας την ταχύτητα και την τεχνολογία του Epsilon Smart.

  CRM

  Οργάνωση & έλεγχος! Καταγράψτε τις εργασίες και τα ραντεβού σας. Ημερολόγιο και εργαλεία CRM για τον απόλυτο έλεγχο της επιχείρησής σας, με Online πρόσβαση σε όλες τις ενέργειές σας από οπουδήποτε.

  Συνδέσεις

  Επωφεληθείτε από την απόλυτη συμβατότητα του Epsilon Smart με τα λογιστικά γραφεία της αγοράς. Απευθείας ενημέρωση των κινήσεων της επιχείρησης με το πρόγραμμα του λογιστικού γραφείου που συνεργάζεστε

  Επιλέξτε την

  Η έξυπνη ηλεκτρονική
  τιμολόγηση

  Νέα Web εφαρμογή έκδοσης παραστατικών*

  *Σύμφωνα με το Νόμο 4308/2014

  Η πιο ολοκληρωμένη Web εφαρμογή της αγοράς για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελευθερους επαγγελματίες με χρήση υπολογιστή – tablet – κινητό. Ολοκληρωμένο περιβάλλον εμπορικής εφαρμογής (αγορές, πωλήσεις, αποθήκη, εισπράξεις, πληρωμές, crm, calendar). Μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα η On line σύνδεση με τις λογιστικές εφαρμογές της Εpsilon Net (Εxtra – Ηyper) των λογιστικών γραφείων.

  PYLON CRM ΛΟΓΙΣΤΩΝ

  Το PYLON CRM Λογιστών είναι ένα σύστημα διαχείρισης εργασιών του Λογιστικού Γραφείου για την παρακολούθηση Φορολογικών και Εργατικών Υποχρεώσεων των πελατών σας.

  PYLON ERP

  Το PYLON ERP είναι λογισμικό διαχείρισης λειτουργιών που επιτρέπει σε μία επιχείρηση μέσω της αυτοματοποίησης διαδικασιών, υπηρεσιών και πόρων να επιτυγχάνει βέλτιστα αποτελέσματα και ορθές διοικητικές αποφάσεις.

  PYLON CRM

  Το PYLON CRM είναι ένα σύστημα διαχείρισης σχέσεων πελατολογίου. Ενδυναμώστε τη σχέση σας με τους πελάτες σας και εξοπλίστε το τμήμα πωλήσεών σας με ένα πανίσχυρο εργαλείο.

  PYLON SHOP

  Το PYLON SHOP είναι μια εφαρμογή εντατικής λιανικής - Retail η οποία απευθύνεται σε καταστήματα λιανικής πώλησης, ώστε να καλύψει με ταχύτητα, ευελιξία και ασφάλεια τις καθημερινές τους συναλλαγές, αλλά και τη διασφάλιση των δεδομένων που απαιτεί η Α.Α.Δ.Ε.

  PYLON HOSPITALITY

  Το PYLON Hospitality είναι μία εφαρμογή που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου της φιλοξενίας με ανάγκες διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων.

  PYLON COMMERCIAL

  Το PYLON Commercial είναι μία εφαρμογή μηχανογράφησης νέας γενιάς που εξυπηρετεί τις διαχρονικές ανάγκες των εμπορικών επιχειρήσεων, αλλά και, μέσα από την πολυετή εμπειρία και μελέτη, θέτει νέα standard στο τρόπο που αυτά θα λειτουργούν στο μέλλον

  επιλεξτε

  Η έξυπνη ηλεκτρονική τιμολόγηση

  Αποκλειστικό

  «Αυτόματη ενημέρωση του Λογιστή»
  Απευθείας ενημέρωση του λογιστικού γραφείου για κάθε κίνηση.

  Οικονομικό

  «Μείωση κόστους & φόρτου Εργασίας»
  Άμεση τιμολόγηση από παντού.

  Ολοκληρωμένο

  «Πλήρης έλεγχος επιχείρησης»
  Εμπορική & Οικονομική Διαχείριση, Ημερολόγιο Εργασιών, CRM.

  Οργάνωση στο Cloud

  Οργάνωση και ασφάλεια στο Cloud με πρόσβαση από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας, από το smartphone και το tablet σας, όπου κι αν βρίσκεστε, με μια απλή σύνδεση στο internet!

  Take Your Website to Next
  Level Right Now!

  Make the Right Choice for Your Future. Choose ATG Digital!