SEO

Ένας απλός οδηγός για SEO. Τιμές

Πως καθορίζονται οι τιμές στο Search Engine Optimization – Διαβάστε τον πλήρη οδηγό μας

Σε αυτό το άρθρο σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε πως υπολογίζονται και για ποιο λόγο διακυμαίνονται οι SEO τιμές, το γενικό κόστος αλλά και τα πακέτα τα οποία διαμορφώνουν έναν τιμοκατάλογο, προκειμένου να είστε σε θέση να επιλέξετε τις καλύτερες και πιο αποδοτικές υπηρεσίες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης για το site ή την επιχείρησή σας.

Πόσο θα κοστίσει το SEO και γιατί;

Αυτή ίσως είναι η πρώτη ερώτηση που οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων κάνουν σε κάποιον ειδικό του SEO, όταν αποφασίσουν πως η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι απαραίτητη για την επιχείρηση τους.

Ωστόσο, η απάντηση που λαμβάνουν σχεδόν πάντα είναι «Εξαρτάται».

Ομολογουμένως δεν είναι καθόλου ικανοποιητική, καθώς η έλλειψη ξεκάθαρης απάντησης σε θέματα τιμής λογικό είναι να σας κάνει να σκεφτείτε πως ο άλλος απλά ψάχνει τρόπους για να σας χρεώσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Σε κάθε περίπτωση, η αλήθεια είναι πως κάθε ειδικός SEO θέτει τις δικές του τιμές και υπάρχουν πολλοί παράγοντες που καθορίζουν τις τιμές των ψηφιακών υπηρεσιών marketing.

Σε όλα τα ανταγωνιστικά markets προκειμένου να δημιουργηθεί και να εφαρμοστεί ένα σωστό και ολοκληρωμένο SEO πλάνο που θα φέρει τις επιιθυμητές κατατάξεις στην πρώτη σελίδα της Google, το ύψος της μηνιαία επένδυσης πρέπει να ανταποκρίνεται στην ποιότητα της υπηρεσίας και κατ’ επέκταση στα αποτελέσματα που δεσμεύεται ο SEO ειδικός να φέρει στην online επιχείρησή σας.

Η σημασία του SEO

Πολύ ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν μια καλύτερη παρουσία στο διαδίκτυο, συγχέουν έννοιες όπως το πληρωμένο και το οργανικό traffic. Δεδομένου ότι η Google είναι η κύρια πηγή τόσο πληρωμένου όσο και οργανικού traffic, το SEO είναι αυτό που βοηθάει σε μεγάλο βαθμό το site σας να έχει μια σταθερή ροή στοχευμένου traffic.

Το SEO επιτρέπει στις μηχανές αναζήτησης να καταλάβουν ποια είναι η ιστοσελίδα σας και πόσο σχετική είναι με αυτά που ψάχνουν οι χρήστες. Αν η ιστοσελίδα σας είναι σχετική και αξιόπιστη, τότε το site σας θα βγαίνει σε υψηλές θέσεις στις σελίδες αποτελεσμάτων. Όσο πιο υψηλές οι θέσεις σε αυτές τις σελίδες, τόσο περισσότερο και το traffic που έχετε.

To Search Engine Optimization είναι απαραίτητο εργαλείο στα χέρια κάθε επιχειρηματία που επιθυμεί να αυξήσει την παρουσία του στο διαδίκτυο. Εάν θέλετε ένα εξατομικευμένο SEO Πλάνο για την επιχείρηση σας διαβάστε την πετυχημένη φόρμουλα υψηλών κατατάξεων και πως μπορείτε να κυριαρχήσετε στις μηχανές αναζήτησης.

Τι ακριβώς κάνει ένας ειδικός στο SEO;

Όταν προσλαμβάνετε έναν ειδικό ή μια εταιρεία για να αναλάβει το SEO της ιστοσελίδας σας, τότε αυτοί θα κάνουν κάποιες ή όλες τις παρακάτω ενέργειες. Ωστόσο, η παρακάτω λίστα που θα δείτε δεν είναι σταθερή καθώς το SEO αλλάξει και εξελίσσεται διαρκώς. Ορισμένες από αυτές τις ενέργειες είναι one-off και γίνονται μόνο κατά την έναρξη μιας καμπάνιας, ενώ άλλες πρέπει να γίνονται συνεχώς ή σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Διαβάστε την παρακάτω λίστα για να καταλάβετε όσο το δυνατόν καλύτερα τι κάνουν οι εταιρείες και οι ειδικοί του SEO για εσάς, προκειμένου όχι μόνο να κάνετε τις σωστές ερωτήσεις όσον αφορά το κόστος του SEO, αλλά και να είστε σε θέση να κρίνετε τις απαντήσεις τους.

Έρευνα αγοράς

Το πρώτο στάδιο είναι να γίνει αναλυτική έρευνα της εταιρείας σας, γενικότερα των προϊόντων και του κλάδου σας, ώστε να καθοριστούν οι τακτικές και στρατηγικές online marketing που είναι πιο αποτελεσματικές για το συγκεκριμένο industry.

Αναλυτική έρευνα των ανταγωνιστών σας
Εδώ θα γίνει λεπτομερής έρευνα των ανταγωνιστών σας και των στρατηγικών μάρκετινγκ που χρησιμοποιούν. Ειδικότερα, θα μελετηθούν οι ενέργειες που είχαν σαν αποτέλεσμα την αυξανόμενη προβολή τους στις μηχανές αναζήτησης. Αυτό περιλαμβάνει την ανάλυση των εξής παραγόντων:

  • Προφίλ links: Θα μελετηθεί το πως αποκτούν back links υψηλής ποιότητας τα οποία παίζουν σημαντικό ρόλο στην απόκτηση μεγαλύτερων κατατάξεων και την αύξηση της ορατότητας στις μηχανές αναζήτησης.
  • Τη βελτιστοποίηση στο site: Έτσι ο SEO expert θα καταλάβει τις λέξεις κλειδιά που “στοχεύουν” οι σελίδες των ανταγωνιστών σας.
  • Τις δραστηριότητες μάρκετινγκ περιεχομένου: Αυτό φανερώνει πως χρησιμοποιούν το περιεχόμενο τους για προσέλκυση links, κάτι που παίζει βασικό ρόλο στο σημερινό περιβάλλον της Google.

Ανάπτυξη και υλοποίηση στρατηγικής

Σε αυτό το στάδιο θα γίνει η ανάπτυξη των στρατηγικών για την επιχείρησή σας οι οποίες θα βελτιώσουν την κατάταξη του site στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης. Για τις περισσότερες μικρές επιχειρήσεις και εταιρείες, που δραστηριοποιούνται σε λιγότερο ανταγωνιστικές αγορές, οι στρατηγικές αυτές είναι ως επί το πλείστον προκαθορισμένες.

Όσες επιχειρήσεις όμως δραστηριοποιούνται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αγορές απαιτούν ειδική προσέγγιση για την όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των κύριων ανταγωνιστών τους. Το κόστος λοιπόν της SEO υπηρεσίας ανταποκρίνεται στην εμπειρία, τη γνώση και τη αποτελεσματικότητα του SEO expert.

Έρευνα για λέξεις- κλειδιά

Η έρευνα για λέξεις κλειδιά βρίσκεται στο επίκεντρο των ενεργειών ενός ειδικού SEO, αφού θα βοηθήσει να κατανοήσετε τους πελάτες σας και πώς αυτοί σας αναζητούν στο διαδίκτυο. Οι σωστές λέξεις- κλειδιά θα επιτρέψουν στην ομάδα SEO να γράψει ποιοτικό περιεχόμενο, τίτλους σελίδων και meta περιγραφές (ειδικά σημεία σε κάθε σελίδα που βοηθούν τη Google να καταλάβει το θέμα μιας σελίδας).

Για τις μικρότερες επιχειρήσεις με μικρό αριθμό σελίδων στο site τους, η έρευνα για λέξεις-κλειδιά και η βελτιστοποίηση περιεχομένου γίνεται συνήθως κατά την έναρξη μιας καμπάνιας. Σε μεγαλύτερα sites, όπως τα e-shops, η έρευνα για λέξεις – κλειδιά δεν σταματά ποτέ και οδηγεί σε μηνιαίες βελτιστοποιήσεις που βοηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες σελίδες του site να πετύχουν υψηλές κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης.

On-Site optimization και συστάσεις

Σε αυτό το στάδιο γίνεται η βελτιστοποίηση των σελίδων του δικτυακού σας τόπου. Με βάση την έρευνα που έχει πραγματοποιήσει ο ειδικός SEO θα δημιουργηθούν οι κατάλληλοι τίτλοι και οι meta-περιγραφές. Επιπλέον, ανάλογα με τα πακέτα SEO που προσφέρονται, θα γίνουν συγκεκριμένες αλλαγές στο περιεχόμενο της σελίδας ή θα υπάρξει καθοδήγηση ώστε να υλοποιήσετε εσείς οι ίδιοι αυτές τις αλλαγές. Επίσης, ενδέχεται να δημιουργηθούν νέες σελίδες, να βελτιωθούν τα εσωτερικά links ανάμεσα στις σελίδες του site, να διαγραφεί το διπλότυπο περιεχόμενο, να δημιουργηθεί ένα blog και να γίνει εγκατάσταση buttons για τα social media.

Συνοπτικά, σε αυτό το στάδιο θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να βρίσκουν οι μηχανές αναζήτησης ευκολότερα και γρηγορότερα το περιεχόμενο σας, με αποτέλεσμα να πετυχαίνει όσο το δυνατόν καλύτερες και υψηλότερες κατατάξεις στις σελίδες αποτελεσμάτων. Το On-Site Optimization μπορεί να πετύχει τα μεγαλύτερα οφέλη αφού η ύπαρξη των σωστών λέξεων-κλειδιά σε έναν καλά δομημένο τίτλο σελίδας μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλη άνοδο στις κατατάξεις, καθώς η Google θα αντιλαμβάνεται καλύτερα το θέμα της σελίδας και τι περιέχεται σε αυτήν. Διαβάστε περισσότερα για την εσωτερική on page βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας.

Στρατηγική και ανάπτυξη περιεχομένου

Δεδομένου ότι το υψηλής ποιότητας περιεχόμενο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο τόσο στις κατατάξεις στα SERPs όσο και στο οργανικό traffic, τα περισσότερα πακέτα SEO προσφέρουν υπηρεσίες διαμόρφωσης στρατηγικής ή ανάπτυξης περιεχομένου. Ο SEO expert μπορεί να δημιουργήσει ένα πλάνο με βάση το οποίο να γράψετε εσείς τo περιεχόμενο του site σας ή να αναλάβει εξειδικευμένος κειμενογράφος τη δημιουργία άρθρων για το blog σας.

Πολλές εταιρείες SEO στις μέρες μας προσφέρουν τις υπηρεσίες περιεχομένου ξεχωριστά από τις υπηρεσίες SEO ανεβάζοντας έτσι το κόστος των υπηρεσιών τους. Προτιμήστε λοιπόν ένα πακέτο που να συνδυάζει SEO και υπηρεσίες περιεχομένου, καθώς πλέον είναι και τα δύο απολύτως απαραίτητα για μια σωστή διαδικτυακή παρουσία.

Διαχείριση λογαριασμών

Αυτό είναι το κόστος της ενασχόλησης του SEO ή του manager της SEO καμπάνιας με το project σας. Περιλαμβάνει το χρόνο που ο διαχειριστής του λογαριασμού αφιερώνει για να θέσετε από κοινού τους στόχους της καμπάνιας και την τακτική σας ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο και τα αποτελέσματα της.

Μοντέλα για SEO τιμές

Υπάρχουν 2 μοντέλα πληρωμών στο SEO

  • με την ώρα
  • με το μήνα

Το πιο αποδοτικό, ολοκληρωμένο και διαδεδομένο μοντέλο είναι η πληρωμή με το μήνα.

Οι περισσότερες επιτυχημένες καμπάνιες SEO γίνονται με βάση ένα από τα τρία βασικά μηνιαία SEO πακέτα:

Δείτε ΕΔΩ τα πακέτα ΠΡΟΣΦΟΡΑ της ΑTG Digital

Μικρό πακέτο- Κάτω των 400€ τον μήνα

Αυτό που πρέπει να κατανοήσετε είναι πως το ποιοτικό SEO είναι μια εξαιρετικά εξειδικευμένη υπηρεσία που απαιτεί βαθιά γνώση, έξυπνη στρατηγική και ορθή εφαρμογή. Για αυτόν το λόγο αποτελεί και μια επένδυση. Όπως λοιπόν κάθε υπηρεσία υψηλής ποιότητας έχει το ανάλογο κόστος, έτσι και στο SEO αν η τιμή που θα λάβετε από κάποιον freelancer ή εταιρεία είναι κάτω των 400€, τότε το πιθανότερο είναι πως η υπηρεσία που θα παρέχουν θα είναι αντίστοιχα χαμηλής ποιότητας, άρα δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα για το site σας. Εάν θέλετε να συνεργαστείτε με μια εξειδικευμένη εταιρεία SEO, που οι γνώσεις και η εμπειρία τους πάνω στο αντικείμενο θα σας δώσουν σωστά και μετρήσιμα αποτελέσματα, μια τέτοια τιμολόγηση δεν υφίσταται. Καλό είναι να γνωρίζετε ότι σε περίπτωση συνεργασίας με μια εταιρεία SEO ή κάποιον freelancer που παρέχει υπηρεσίες SEO, εάν η τιμολόγησή τους είναι αυτής της τάξεως, είναι ένα σημάδι ότι οι γνώσεις και η εξειδίκευση που έχουν είναι χαμηλού επιπέδου και ότι εάν δεν καταφέρουν να σας δώσουν τα αποτελέσματα που σας υποσχέθηκαν στην αρχή της συνεργασίας, θα είναι απόλυτα αναμενόμενο.

Μεσαίο πακέτο: Από 600€ τον μήνα

Κατάλληλο για επιχειρήσεις που ήδη έχουν κάποια παρουσία στο διαδίκτυο, απευθύνονται σε εθνικό επίπεδο και γνωρίζουν ποιοι είναι οι στόχοι τους. Ιδανικό για μεγάλες επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου και online πωλήσεων που θέλουν να ενισχύσουν την online παρουσία τους. Προτείνεται και για συγκεκριμένες τοπικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε πολύ ανταγωνιστικούς κλάδους.

Μεγάλο/Custom πακέτο: Από 800€

Τα πακέτα SEO με τιμές που ξεπερνούν τα 800€ απευθύνονται σε επιχειρήσεις που ανήκουν στους πιο ανταγωνιστικούς κλάδους, θέλουν να μεγιστοποιήσουν την online παρουσία τους και να κατακτήσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς. Με ένα τέτοιο πακέτο θα δοθεί μεγάλη έμφαση στο τεχνικό SEO και η εταιρεία SEO θα παρέχει στρατηγικές συμβουλές για το μάρκετινγκ περιεχομένου, θα παρακολουθεί και θα αναλύει καθημερινά τους ανταγωνιστές του πελάτη της.

Δείτε ΕΔΩ τα πακέτα ΠΡΟΣΦΟΡΑ της ΑTG Digital

Ποιο πακέτο θα επιλέξετε εξαρτάται από:

  • Το μέγεθος της επιχείρησης και τον προϋπολογισμό σας
  • Tην επιστροφή της επένδυσης που επιθυμείτε
  • Τη γεωγραφική περιοχή την οποία στοχεύετε
  • Την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας στην οποία δραστηριοποιήστε
  • Τους επιχειρηματικούς στόχους σας
  • Την κατανόηση σας σχετικά με τον όγκο και την ποιότητα των ενεργειών που θα κάνει ο SEO ή η εταιρεία online marketing που θα συνεργαστείτε

Τι ποσό θα πρέπει να δαπανήσετε για τις υπηρεσίες SEO;

Το κόστος εξαρτάται από το είδος της επιχείρησης, αν αυτή έχει ήδη ή όχι κάποια παρουσία στο διαδίκτυο, τι θέλει να επιτύχει μέσω του SEO, την επιθυμητή επιστροφή της επένδυσης, τους ανταγωνιστές κ.ά. Οι παρακάτω οδηγίες μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε το πόσο που θα πρέπει να επενδύσετε για SEO:

Αντιληφθείτε πως το SEO δεν είναι μια επιπρόσθετη δαπάνη, είναι μια ουσιαστική επένδυση.
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κατανοήσετε είναι πως το SEO δεν είναι ένα έξοδο για την επιχείρηση σας, αλλά μια επένδυση-και πιθανώς μια από τις καλύτερες επενδύσεις που θα κάνετε ποτέ. Όταν ξεκινήσει να εφαρμόζεται το SEO θα δείτε αποτελέσματα τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. Ξεκινώντας SEO στην ιστοσελίδα σας θα δείτε το traffic να αυξάνεται μήνα με το μήνα, χωρίς περαιτέρω ενέργειες από εσάς.

Εξετάστε τι ποσοστό από τα κέρδη σας προέρχεται από την online παρουσία σας.
Εάν η επιχείρησή σας εξαρτάται από την επισκεψιμότητα στο διαδίκτυο, δηλαδή έχετε κυρίως online πελάτες, τότε η δαπάνη για SEO θα πρέπει να είναι από τις υψηλότερες στον προϋπολογισμό σας. Θα προτείναμε επίσης να την συνδέσετε με τα μηνιαία κέρδη σας, δηλαδή όσο περισσότερο βλέπετε να αυξάνονται τα κέρδη σας, τόσο περισσότερα χρήματα να διαθέτετε για SEO και Internet Marketing.

Υπολογίστε την επιστροφή της επένδυσης (ROI).

Το ποσό της επιστροφής της επένδυσης από μια καμπάνια SEO θα πρέπει να είναι τέτοιο ώστε να σας επιτρέπει να επενδύσετε σε αυτό.

Ξεκινήστε με χαμηλό κόστος και μακροπρόθεσμα οφέλη, όχι με υψηλό κόστος και βραχυπρόθεσμα οφέλη
Είναι γνωστό ότι το SEO παίρνει χρόνο. Συνήθως μπορεί να χρειαστούν έως και 6-7 μήνες προκειμένου μια καμπάνια SEO να αρχίσει να παράγει αποτελέσματα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχετε υπόψη στον καθορισμό των προϋπολογισμών σας. Αν δηλαδή έχετε 4.000€ να δαπανήσετε σε ένα χρόνο για SEO, τότε προτείνουμε να επενδύσετε το ποσό υλοποιώντας ένα πλάνο 10 μηνών και όχι δύο ή πέντε μηνών.

Πώς μπορώ να γνωρίζω ότι το SEO λειτουργεί;

Πριν ξεκινήσετε βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα λεπτομερές σχέδιο online καμπάνιας που θα παρουσιάζει αναλυτικά τις προτεινόμενες δράσεις SEO ανά μήνα. Αν δεν γνωρίζετε τι είναι αυτές οι ενέργειες ρωτήστε το διαχειριστή του λογαριασμού σας ή τον SEO expert σας εκ των προτέρων, και όχι αφού πληρώσετε τις υπηρεσίες του μήνα. Εάν δεν υπάρχει επαρκής πληροφόρηση για τις μετρήσεις που πρέπει να ελέγχετε και τα ρεαλιστικά αναμενόμενα αποτελέσματα, τότε οι προσδοκίες σας θα είναι εσφαλμένες και δεν θα αντιληφθείτε την αποτελεσματικότητα των ενεργειών.

Προτού λοιπόν ξεκινήσετε οποιαδήποτε καμπάνιας, βεβαιωθείτε ότι τόσο εσείς όσο και ο SEO expert σας καταλαβαίνετε πλήρως και ξεκάθαρα τους επιχειρηματικούς στόχους σας και πως οι SEO υπηρεσίες που θα σας προσφερθούν συμβάλλουν στην επίτευξη τους. Αποφασίστε από κοινού σχετικά με τις μετρήσεις που θα παρακολουθείτε και βεβαιωθείτε ότι ταιριάζουν με τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Δημιουργήστε μια απλή έκθεση παρακολούθησης με βάση αυτές τις βασικές μετρήσεις και επικεντρωθείτε μόνο σε αυτές.

Το SEO χρειάζεται πολύ καιρό για να φέρει αποτελέσματα;

Η εφαρμογή ασφαλούς και βιώσιμου SEO απαιτεί αρκετούς μήνες, και σε πολλές περιπτώσεις και χρόνια, για να εφαρμοστεί και να παράγει αποτελέσματα, αλλά τα οφέλη που θα αποκομίσει το site σας θα διατηρηθούν μακροπρόθεσμα. Αν ωστόσο χρειάζεστε άμεσα περισσότερο traffic, προτείνουμε να επενδύσετε σε Google Adwords.

Τι οφείλουν να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και οι marketing managers

Προκειμένου να διασφαλιστεί μια επιτυχημένη συνεργασία με κάποιον SEO expert σας προτείνουμε:

1. Να αποκτήσετε κάποια γνώση πάνω στο SEO. Ένας σωστά πληροφορημένος ιδιοκτήτης επιχείρησης είναι σε θέση να παίρνει καλύτερες αποφάσεις. Δεν έχετε χρόνο για περαιτέρω επιμόρφωση και πληροφόρηση;

2. Να κάνετε ποιοτικές συζητήσεις με τους SEO σας. Ένας επαγγελματίας SEO οφείλει να προσπαθεί να σας εκπαιδεύσει σχετικά με τις ενέργειες που γίνονται ή πρέπει να γίνουν. Εάν ο SEO σας μιλάει μόνο για τακτικές όπως το μάρκετινγκ με άρθρα, το spamming με σχόλια, ή την εγγυημένη #1 κατάταξη στα SERPs, τότε προτείνουμε να είστε αρκετά επιφυλακτικοί ως προς τη συνεργασία μαζί του.

3. Να δημιουργείτε από κοινού ένα λεπτομερές σχέδιο. Να έχετε ένα λεπτομερές σχέδιο ώστε να γνωρίζετε τι πρέπει να γίνει και τι υλοποιείται κάθε μήνα. Το σχέδιο αυτό θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τις προσδοκίες σας αλλά και να καταλάβετε τα οφέλη σας κάθε μήνα.

4. Να επιλέξετε τις σωστές μετρήσεις. Συνεργαστείτε με τους SEO σας για να δημιουργήσετε έναν απλό τρόπο για τον εντοπισμό των κατάλληλων μετρήσεων για την επιχείρηση σας. Υπάρχουν πολλά καλά άρθρα γι’ αυτό το θέμα. Εάν εσείς και ο SEO σας καταλήξετε σε συγκεκριμένες μετρήσεις πριν το ξεκίνημα της καμπάνιας, τότε θα έχετε μια ομαλή και ξεκάθαρη συνεργασία.

5. Να επενδύσετε στο content marketing και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μέχρι πρότινος δεν χρειαζόταν να επενδύσετε σε blogging και περιεχόμενο. Αυτό όμως δεν ισχύει πλέον. Επενδύστε σε υψηλής ποιότητας περιεχόμενο σε κάθε του μορφή, καθώς είναι αυτό που θα φέρει traffic στο site σας τώρα αλλά και μελλοντικά. Το digital content, το storytelling και τα social media είναι αναπόσπαστα μέρη της νέας πραγματικότητας που λέγεται ψηφιακό marketing.

Συνοψίζοντας

Το SEO σαν υπηρεσία έχει εξελιχθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια, το ίδιο λοιπόν θα πρέπει να συμβεί και στον τρόπο με τον οποίο προσλαμβάνετε έναν SEO συνεργάτη. Ενημερωθείτε, ρωτήστε, επιλέξτε!

Δείτε ΕΔΩ τα πακέτα ΠΡΟΣΦΟΡΑ της ΑTG Digital

Γράψτε ένα σχόλιο