πως ξεκιναμε

Στοχευμένα Βήματα
Για επιτυχημένα αποτελέσματα

arrow
01
Η ομάδα

Είμαστε μια ομάδα που πραγματικά ενδιαφερόμαστε για τη δουλειά που θα παραδώσουμε.

arrow
02
process2
Έρευνα

Μελετάμε ακριβώς τις ανάγκες σας για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα

03
process3
Παράδοση

Σας παραδίδουμε ολοκληρωμένη δουλειά και οδηγίες ενημέρωσης του portal σας

Κατασκευή πύλης Ενημέρωσης - Portal

Η ανάπτυξη και ο σχεδιασμός μιας πύλης ενημέρωσης συνθέτουν την ηλεκτρονική μορφή μιας εφημερίδας ή ενός περιοδικού τοπικής ή εθνικής εμβέλειας. Ανεβάζοντας οποιασδήποτε φύσεως ειδήσεις όπως για την κοινωνία, πολιτική, οικονομία, τον πολιτισμό, το περιβάλλον, υγεία κτλ, δίνουμε αφενός στον επισκέπτη την δυνατότητα της άμεσης πληροφόρησης παγκοσμίως και στον διαχειριστή την πολυτέλεια της καθημερινής χρήσης λειτουργιών του πακέτου όπως παρουσιάζονται παρακάτω.

Media Marketing

Γνωρίζοντας ότι οι επιχειρήσεις αναζητούν, όλο και πιο έντονα τρόπους για αποτελεσματικότερη εφαρμογή του social media marketing στις δραστηριότητές τους,  προτείνουμε μερικούς βασικούς κανόνες που θα μετατρέψουν τα social media σε ένα πολύτιμο εργαλείο marketing

App Development

Η ανάπτυξη εφαρμογών στο διαδίκτυο (App Development) προϋποθέτει μεγάλη εμπειρία, ισχυρό προγραμματιστικό υπόβαθρο και παράλληλα βαθιά γνώση των τελευταίων τεχνολογιών.

Τα στελέχη της ATG Digital με την εμπειρία που διαθέτουν στην υλοποίηση έργων πληροφορικής με ιδιαίτερες απαιτήσεις, μπορούν να ικανοποιήσουν σχεδόν οτιδήποτε χρειαστεί με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών μιας επιχείρησης .

SEO Optimization

Η βελτιστοποίηση μέσω των μηχανών αναζήτησης (SEO) είναι μια διαδικασία όπου επηρεάζει την ορατότητα μιας ιστοσελίδας στα αποτελέσματα (χωρίς πληρωμή) των μηχανών αναζήτησης. Γενικότερα, όσο η ιστοσελίδα βρίσκεται υψηλά στην κατάταξη αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης και εμφανίζεται αρκετά συχνά στην λίστα αυτή τόσο περισσότερους επισκέπτες θα λάβει.

Το SEO μπορεί να στοχεύει σε διαφορετικά είδη αναζήτησης συμπεριλαμβανομένου αυτή των εικόνων, τοπικού ενδιαφέροντος, αναζήτηση βίντεο, ακαδημαϊκή, ειδησεογραφική και άλλα.

Web Development

Η ανάπτυξη Ιστού είναι η δημιουργία και συντήρηση ιστοσελίδων. Είναι η δουλειά που συμβαίνει πίσω από τα παρασκήνια για να κάνει έναν ιστότοπο να φαίνεται υπέροχο, να λειτουργεί γρήγορα και να αποδίδει καλά με μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη.

Οι προγραμματιστές ιστού, ή “devs”, το κάνουν αυτό χρησιμοποιώντας μια ποικιλία γλωσσών κωδικοποίησης. Οι γλώσσες που χρησιμοποιούν εξαρτάται από τους τύπους εργασιών που διαμορφώνουν και τις πλατφόρμες στις οποίες λειτουργούν.

PCC Advertising

Η PPC σημαίνει πληρωμή ανά κλικ, ένα μοντέλο διαδικτυακού μάρκετινγκ στο οποίο οι διαφημιζόμενοι πληρώνουν μια αμοιβή κάθε φορά που κάνουν κλικ σε μία από τις διαφημίσεις τους. Ουσιαστικά, είναι ένας τρόπος αγοράς επισκέψεων στον ιστότοπό σας, αντί να προσπαθείτε να “κερδίσετε” αυτές τις επισκέψεις οργανικά.

Έχουμε την εμπειρία με την κατασκευή μικρών και μεγάλων ειδησεογραφικών portal.

Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε έχοντας ως στόχο την κάλυψη των αναγκών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας