Απογειώστε την επιχείρηση σας σήμερα

Ξεχωρίστε δημιουργώντας  την σελίδα της επιχείρησης σας μαζί μας

οι υπηρεσίες μας
Κατασκευή e-shop

Επεκτείνετε την επιχείρηση σας χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς γλιτώνοντας χρήματα από τα λειτουργικά σας έξοδα!

Βελτιστοποίηση SEO

Η βελτιστοποίηση μέσω των μηχανών αναζήτησης (SEO) είναι μια διαδικασία όπου επηρεάζει την ορατότητα μιας ιστοσελίδας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η ιστοσελίδα της επιχείρησης σας είναι η εικόνα σας προς τον κόσμο και τους υποψήφιους πελάτες σας

Responsive Web Design

Με τον όρο Responsive Web Design (RWD) ενεργοποιούμε την διαδικασία αλλαγής της διάταξης μιας εμφάνισης ιστοσελίδας ανάλογα την συσκευή που την επισκέπτεται.

Κατασκευή Portal

Η ανάπτυξη και ο σχεδιασμός μιας πύλης ενημέρωσης (Portal) συνθέτουν την ηλεκτρονική μορφή μιας εφημερίδας ή ενός περιοδικού.

App Development

Η ανάπτυξη εφαρμογών στο διαδίκτυο (App Development) προϋποθέτει μεγάλη εμπειρία, ισχυρό προγραμματιστικό υπόβαθρο και παράλληλα βαθιά γνώση των τελευταίων τεχνολογιών.

Συντήρηση ιστοσελίδας

Η συντήρηση μιας ιστοσελίδας ή μιας επέκτασης αποτελεί προαιρετική υπηρεσία ωστόσο θεωρείται αρκετά σημαντική.

Domaim name

Η διαδικασία ελέγχου διαθεσιμότητας ενός ονόματος χώρου και κατ’ επέκταση η καταχώρησή του αποτελεί το πρώτο βήμα της παρουσίας σας στο διαδίκτυο

Social Media Marketing

Η βελτιστοποίηση μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης αποτελεί ένα σημαντικό μέρος της υπηρεσίας προώθησης και διαφήμισης.

SMS, Voice, Email για ΟΤΑ

Ανταποκριθείτε άμεσα στις ανάγκες των δημοτών σας με μηδενικό κόστος επένδυσης.

Φιλοξενία (Hosting)

Παρέχουμε ουσιαστική φιλοξενία για την ιστοσελίδα σας στο διαδίκτυο. Εξασφαλίζουμε ασφάλεια και ταχύτητα μετάδοσης των δεδομένων σας

Digital marketing

Αναλαμβάνουμε την προώθηση του site σας, χρησιμοποιώντας τα σύγχρονα εργαλεία του digital marketing.

Σχετικά με εμάς

Απολαύστε Πλήρεις Υπηρεσίες Ψηφιακού Μάρκετινγκ

Έχουμε συνεργαστεί με πολλές νεοσύστατες επιχειρήσεις και Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Βοηθάμε φιλόδοξες επιχειρήσεις, όπως η δική σας, για να αποκομίζουν περισσότερα κέρδη, αυξάνοντας την κίνηση στο διαδίκτυο, επικοινωνώντας με πελάτες και αυξάνοντας τις συνολικές πωλήσεις.

Δημιουργήστε την επιχείρηση σας

Μερικές ακόμη από τις Υπηρεσίες μας

Content Marketing

Οι λέξεις-κλειδιά είναι ένα – αν όχι το πιο – μοναδικό σημαντικό συστατικό μιας επιτυχημένης καμπάνιας SEO. Οι λέξεις-κλειδιά αναφέρονται στις λέξεις που πληκτρολογούνται σε ένα πλαίσιο αναζήτησης – είτε στο Google, στο Bing ή στο Yahoo. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά περισσότερα από αυτό.

Οι λέξεις-κλειδιά που πληκτρολογούνται σε ένα πλαίσιο αναζήτησης αποκαλύπτουν συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τους πελάτες και τον τρόπο με τον οποίο αναζητούν πράγματα. Γνωρίζοντας αυτό, είναι σημαντικό να στοχεύσετε λέξεις-κλειδιά που υπάρχουν στο μυαλό και τις τάσεις των πελατών σας.

Media Marketing

Γνωρίζοντας ότι οι επιχειρήσεις αναζητούν, όλο και πιο έντονα τρόπους για αποτελεσματικότερη εφαρμογή του social media marketing στις δραστηριότητές τους,  προτείνουμε μερικούς βασικούς κανόνες που θα μετατρέψουν τα social media σε ένα πολύτιμο εργαλείο marketing

App Development

Η ανάπτυξη εφαρμογών στο διαδίκτυο (App Development) προϋποθέτει μεγάλη εμπειρία, ισχυρό προγραμματιστικό υπόβαθρο και παράλληλα βαθιά γνώση των τελευταίων τεχνολογιών.

Τα στελέχη της ATG Digital με την εμπειρία που διαθέτουν στην υλοποίηση έργων πληροφορικής με ιδιαίτερες απαιτήσεις, μπορούν να ικανοποιήσουν σχεδόν οτιδήποτε χρειαστεί με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών μιας επιχείρησης .

SEO Optimization

Η βελτιστοποίηση μέσω των μηχανών αναζήτησης (SEO) είναι μια διαδικασία όπου επηρεάζει την ορατότητα μιας ιστοσελίδας στα αποτελέσματα (χωρίς πληρωμή) των μηχανών αναζήτησης. Γενικότερα, όσο η ιστοσελίδα βρίσκεται υψηλά στην κατάταξη αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης και εμφανίζεται αρκετά συχνά στην λίστα αυτή τόσο περισσότερους επισκέπτες θα λάβει.

Το SEO μπορεί να στοχεύει σε διαφορετικά είδη αναζήτησης συμπεριλαμβανομένου αυτή των εικόνων, τοπικού ενδιαφέροντος, αναζήτηση βίντεο, ακαδημαϊκή, ειδησεογραφική και άλλα.

Web Development

Η ανάπτυξη Ιστού είναι η δημιουργία και συντήρηση ιστοσελίδων. Είναι η δουλειά που συμβαίνει πίσω από τα παρασκήνια για να κάνει έναν ιστότοπο να φαίνεται υπέροχο, να λειτουργεί γρήγορα και να αποδίδει καλά με μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη.

Οι προγραμματιστές ιστού, ή “devs”, το κάνουν αυτό χρησιμοποιώντας μια ποικιλία γλωσσών κωδικοποίησης. Οι γλώσσες που χρησιμοποιούν εξαρτάται από τους τύπους εργασιών που διαμορφώνουν και τις πλατφόρμες στις οποίες λειτουργούν.

PCC Advertising

Η PPC σημαίνει πληρωμή ανά κλικ, ένα μοντέλο διαδικτυακού μάρκετινγκ στο οποίο οι διαφημιζόμενοι πληρώνουν μια αμοιβή κάθε φορά που κάνουν κλικ σε μία από τις διαφημίσεις τους. Ουσιαστικά, είναι ένας τρόπος αγοράς επισκέψεων στον ιστότοπό σας, αντί να προσπαθείτε να “κερδίσετε” αυτές τις επισκέψεις οργανικά.