Στα πλαίσια της δυναμικής ανάπτυξης των υπηρεσιών μας, και με στόχο την πληρέστερη και πιο αποδοτική διαχείριση των αναγκών για Στεγαστικά και Επιχειρηματικά Δάνεια, η Εταιρία μας, ως συνεργάτης της NLS η οποία προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με την Τράπεζα “EUROBANK”.και την “Εθνική Τράπεζα”, εξασφάλισε τις βέλτιστες προτάσεις για τους υποψήφιους δανειολήπτες.

Αναλυτικά το τμήμα Δανείων έχει αναλάβει να συμπορευθεί και να καθοδηγήσει υποψηφίους δανειολήπτες από την επιλογή του κατάλληλου προγράμματος χρηματοδότησης έως και την τελική εκταμίευση του δανείου, χωρίς οικονομική επιβάρυνσή του για τις υπηρεσίες αυτές.

Από σήμερα έχετε τη δυνατότητα της διπλής Τραπεζικής Επιλογής, για χρηματοδότηση, Στεγαστικού και Επιχειρηματικού Δανείου.

 ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ: Αγορά Ακινήτου-Ανέγερση-Κατασκευή-Αγορά Οικοπέδου, Επισκευή Ανακαίνιση.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ
– ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ- (Αύξηση διαθέσιμης ρευστότητας , ως εφ΄άπαξ ποσό ή Πιστωτικό όριο)
– ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (Αγορά Παγίων,μηχανημάτων,μεταφορικών μέσων, κ.λ.π.)
– ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ( Αγορά-Κατασκευή ή ανακαίνιση-επισκευή υφιστάμενης & μισθωμένης)

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2397101048 ή στείλετε μας email στο info@atgdigital.gr ή συμπληρώστε μια ή και τις δύο φόρμες κάνοντας κλικ στα δεξιά “κουμπιά” (Θέλω Στεγαστικό, Θέλω Επιχειρηματικό Δάνειο) και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας