Χωρίς κατηγορία

Πώς Υπολογίζεται το κόστος κατασκευής μιας ιστοσελίδας;

Παραθέτουμε ενδεικτικές τιμές του κόστους κατασκευής μιας ιστοσελίδας. Για την αξιολόγηση της δικής σας επικοινωνήστε μαζί μας.

Σημείωση: Όλες οι παρακάνω τιμές είναι ενδεικτικές και δεν έχουν σχέση με την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας μας. Επικοινωνήστε μαζί μας. Οι τιμές μας θα σας καταπλήξουν!

Όνομα Ιστοσελίδας (Domain Name)
Καταχωρημένο : 0€ Διαθέτετε όνομα ιστοσελίδας μορφής www.onoma.gr ή με άλλη κατάληξη (.com .net .org κλπ).
Μη Καταχωρημένο : 20€ Δεν διαθέτετε όνομα ιστοσελίδας. Θέλετε την κατοχύρωση ενός ονόματος ιστοσελίδας.

Server Φιλοξενίας (Hosting)
Δεν Διαθέτετε Server Φιλοξενίας : Επιθυμείτε την ετήσια ενοικίαση server φιλοξενίας ιστοσελίδας (web hosting server) τύπου Linux Shared Hosting. Οι τιμές εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες.
Διαθέτω Server Φιλοξενίας : 0€ Έχω ήδη στην κατοχή μου server φιλοξενίας ιστοσελίδας.

Τύπος Ιστοσελίδας

  • Μόνο Αρχική Σελίδα (Landing Page) : 150€. Απλή ιστοσελίδα η οποία διαθέτει μόνο αρχική σελίδα και υποσελίδα με στοιχεία επικοινωνίας.
  • Δυναμική Ιστοσελίδα (WordPress) : 250€ Δυναμική ιστοσελίδα με απεριόριστες δυνατότητες αναφορικά με την ποσότητα υποσελίδων και περιεχομένου.
  • Ηλεκτρονικό Κατάστημα (WooCommerce) : 400€ Δυναμική ιστοσελίδα WordPress με δυνατότητες ηλεκτρονικού καταστήματος.
    Περιλαμβάνει όλες τις βασικές ιδιότητες ενός σύγχρονου eshop χωρίς περιορισμούς αριθμού προϊόντων.

Καταχώρηση Προϊόντων σε ηλεκτρονικό κατάστημα

  • Χωρίς Καταχώρηση Προϊόντων : 0€ Θα καταχωρίσετε μόνος σας τα προϊόντα στο ηλεκτρονικό κατάστημα μετά τις υποδείξεις μας.
  • Καταχώρηση 10 Προϊόντων: 0€ Καταχώρηση από εμάς 10 προϊόντων στο eshop με εικόνα περιγραφή, τιμή, χαρακτηριστικά, κ.α.
  • Καταχώρηση 50 Προϊόντων : 230€ Καταχώρηση από εμάς 50 προϊόντων στο eshop με εικόνα περιγραφή, τιμή, χαρακτηριστικά, κ.α.
  • Καταχώρηση 100 Προϊόντων : 380€ Καταχώρηση από εμάς 100 προϊόντων στο eshop με εικόνα περιγραφή, τιμή, χαρακτηριστικά, κ.α.
  • Καταχώρηση 250 Προϊόντων : 750€ Καταχώρηση από εμάς 250 προϊόντων στο eshop με εικόνα περιγραφή, τιμή, χαρακτηριστικά, κ.α. Περισσότερα από 250 προϊόντα κατόπιν συμφωνίας.

Ιστοσελίδες  Σύγκρισης Τιμών

Σύνδεση eShop με το Skroutz.gr : 380€
Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα συνδεθεί με την ιστοσελίδα σύγκρισης τιμών Skroutz.gr στην οποία θα γίνεται προβολή του συνόλου των προϊόντων σας με τιμή, περιγραφή και φωτογραφία. Να σημειωθεί ότι η ιστοσελίδα σύγκρισης τιμών Skroutz.gr διαθέτει περισσότερους από 9.000.000 επισκέπτες ανά μήνα. Στην τιμή περιλαμβάνεται το κόστος εγγραφής στο Skroutz.gr καθώς και ταμείο 100 ευρώ μέχρι εξαντλήσεως. Μετά την εξάντληση των 100 ευρώ το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με τα κλικ στα προϊόντα σας

Σύνδεση eShop με το Bestprice.gr : 240€
Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα συνδεθεί με την ιστοσελίδα σύγκρισης τιμών Bestprice.gr στην οποία θα γίνεται προβολή του συνόλου των προϊόντων σας με τιμή, περιγραφή και φωτογραφία. Να σημειωθεί ότι η ιστοσελίδα σύγκρισης τιμών Bestprice.gr διαθέτει περισσότερους από 1.000.000 επισκέπτες ανά μήνα. Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος εγγραφής στο Bestprice.gr.

Χωρίς Σύνδεση με Skroutz/Bestpice : 0€ Δεν χρειάζεστε σύνδεση του ηλεκτρονικού καταστήματος με ιστοσελίδες σύγκρισης τιμών

Σύνδεση E-Shop Με Ελληνικές Τράπεζες

Πληρωμές Μέσω Κάρτας : 290€ Σύνδεση του eshop με Ελληνική τράπεζα για πληρωμές με την χρήση χρεωστικών και πιστωτικών καρτών.
Χωρίς Είσπραξη Μέσω Κάρτας : 0€

Ιστολόγιο (Blog)

Με Ιστολόγιο : 80€ Θέλετε η ιστοσελίδα σας να διαθέτει ιστολόγιο (blog) για να μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα και ειδήσεις σχετικά με την επιχείρηση σας, όπως και για καλύτερο SEO.
Χωρίς Ιστολόγιο : 0€ Δεν θέλετε η ιστοσελίδα σας να διαθέτει ιστολόγιο (blog), με ειδήσεις και νέα της επιχείρησης σας.

Εικαστικό Θέμα Ιστοσελίδας

Premium Θέμα : 60€
Η ιστοσελίδα θα χρησιμοποιεί εικαστικό template τύπου Premium από το themeforest.com βασισμένο στο είδος της επιχείρησης, με ενσωματωμένες όλες τις σύγχρονες τεχνικές προβολής περιεχομένου και υποστήριξη σε θέματα βελτίωση και ασφάλεια από τον κατασκευαστή του.
Απλό Θέμα (Freeware) : 0€ Η ιστοσελίδα θα χρησιμοποιεί απλό εικαστικό από αυτά που διατίθενται δωρεάν με περιορισμένες δυνατότητες προβολής περιεχομένου.

Πολυγλωσσική Ιστοσελίδα

  • Προβολή Ιστοσελίδας σε 1 Γλώσσα : 0€ Η ιστοσελίδα θα διαθέτει 1 γλώσσα προβολής περιεχομένου.
  • Προβολή Ιστοσελίδας σε 2 Γλώσσες : 250€ Η ιστοσελίδα θα μπορεί να προβάλει το περιεχόμενο της σε 2 γλώσσες (δεν περιλαμβάνεται μετάφραση του περιεχομένου).

Βελτιστοποίηση SEO

  • Με Κανόνες SEO : 150€ Η ιστοσελίδα θα πληρεί όλες τις προδιαγραφές on-page seo και σύνδεση με τις δημοφιλέστερες μηχανές αναζήτησης (Google, Bing, Yandex, κ.α.).
  • Χωρίς Κανόνες SEO : 0€ Η ιστοσελίδα δεν θα διαθέτει περαιτέρω βελτιώσεις seo πέρα από αυτές που παρέχει η πλατφόρμα WordPres από κατασκευής.

Social Media

  • Σύνδεση με Social Media : 50€ Η ιστοσελίδα θα διαθέτει σύνδεση με τα social media με κουμπιά κοινοποίησης εντός των υποσελίδων και θα δημοσιεύει το περιεχόμενο αυτόματα στα social media.
  • Χωρίς Σύνδεση με Social Media : 0€ Η ιστοσελίδα δεν θα διαθέτει σύνδεση με τα social media.

Newsletter

  • Εφαρμογή Διαχείρισης Newsletter : 70€ Προσθήκη εφαρμογής διαχείρισης newsletter η οποία δίνει την δυνατότατα συλλογής email πελατών και αποστολής ενημερωτικών newsletters από την ίδια την ιστοσελίδα.
  • Χωρίς Διαχείριση Newsletter : 0€ Η ιστοσελίδα δεν θα διαθέτει εφαρμογή διαχείρισης Newsletters.

Ταχύτητα Ιστοσελίδας

  • Με Βελτιώσεις Ταχύτητας : 70€ Η ιστοσελίδα θα διαθέτει μηχανισμούς caching και βελτιστοποίησης εικόνων και κώδικα για την ταχύτερη λειτουργία της ιστοσελίδας.
  • Χωρίς Βελτιώσεις Ταχύτητας : 0€ Η ιστοσελίδα δεν θα διαθέτει περαιτέρω βελτιώσεις ταχύτητα πέρα από αυτές που διαθέτει το WordPress από κατασκευής.

Πιστοποιητικό SSL (https)

  • Με Πιστοποιητικό SSL : 90€ Η ιστοσελίδα θα διαθέτει πιστοποιητικό SSL (https) το οποίο αυξάνει την εμπιστοσύνη των επισκεπτών προς της ιστοσελίδα σας και διασφαλίζει την ασφάλεια των συναλλαγών τους. Ακόμα βελτιώνει την κατάταξη της ιστοσελίδας στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google.
  • Χωρίς Πιστοποιητικό SSL : 0€ Η ιστοσελίδα δεν θα διαθέτει Πιστοποιητικό SSL.

Τεχνική Υποστήριξη

  • Ετήσια Τεχνική Υποστήριξη : 250€ Περιλαμβάνει ενημερώσεις ασφαλείας πλατφόρμας/πρόσθετων, εβδομαδιαίο back-up ιστοσελίδας. επίλυση τεχνικών προβλημάτων που ενδέχεται να προκύψουν όπως κακόβουλες επιθέσεις, down time, κ.α. Δεν περιλαμβάνει ενημέρωση με άρθρα προϊόντα κλπ
  • Χωρίς Ετήσια Τεχνική Υποστήριξη : 0€ Η τεχνική υποστήριξη θα παρέχεται κατά περίπτωση και θα κοστολογείται ανάλογα με την φύση του προβλήματος.

Backup Ιστοσελίδας

  • Αντίγραφο Ασφαλείας Ιστοσελίδας : 180€ Διατήρηση ημερήσιου αντιγράφου ασφαλείας ιστοσελίδας ετήσιας χρονικής διάρκειας. Το αντίγραφο περιλαμβάνει το σύνολο της ιστοσελίδας και φιλοξενείτε εκτός server για μέγιστη ασφάλεια.
  • Χωρίς Αντίγραφο Ασφαλείας : 0€ Χωρίς διατήρηση αντιγράφου ασφαλείας της ιστοσελίδας σας.

Τελικό Κόστος

Το συνολικό κόστος των επιλεγμένων υπηρεσιών είναι : Επικοινωνήστε μαζί μας  ΕΔΩ για να δούμε μαζί τι απ όλα τα παραπάνω χρειάζεστε έτσι ώστε να διαμορφώσουμε μαζί το τελικό ποσό κατασκευής της δικής σας ιστοσελίδας ή του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος.

Γράψτε ένα σχόλιο