ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ
10/10/2020
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BUSINESS

Με την εταιρία Άρης Παγώνης Οικοδομικές Εργασίες  η ανακαίνιση, η αναπαλαίωση και η δόμηση των προσωπικών αλλά και επαγγελματικών σας χώρων μετατρέπεται σε μια μοναδική εμπειρία καλαισθησίας και δημιουργικότητας.

Οι εξειδικευμένοι μας συνεργάτες θα ενσαρκώσουν τις ιδέες και τα όνειρά σας ανανεώνοντας το χώρο σας σύμφωνα με το γούστο και τις ανάγκες σας – γρήγορα, αξιόπιστα και οικονομικά!

Το προσωπικό της εταιρείας Άρης Παγώνης Οικοδομικές Εργασίες έχει πείρα 40 και πλέον χρόνων. Ξεκίνησε από τον πατέρα Γιώργο Παγώνη (Ταρζάν) και τα τελευταία χρόνια ανέλαβε ο γιος αυξάνοντας την δυναμικότητα και τον κύκλο εργασιών της εταιρείας.

Η εταιρία Άρης Παγώνης Οικοδομικές Εργασίες συνεργάζεται με τους πλέον άριστους τεχνικούς και επιστήμονες του κλάδου. Αναλαμβάνει την ανέγερση οικοδομών και αν επιλέξει ο πελάτης παραδίδει το κτίσμα έτοιμο δηλαδή “με το κλειδί στο χέρι”.

Ζητείστε μας προσφορά σήμερα συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα σημειώνοντας το είδος της εργασίας για το οποίο ενδιαφέρεστε και δώστε μας μια συνοπτική περιγραφή των αναγκών σας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα επικοινωνίας σας το συντομότερο δυνατό ή καλέστε μας στο 6946 194848